top of page

Met welke materialen wordt de vacht (thuis) verzorgd?

Zie voor 1e indruk de poster hieronder, verder is het vooral maatwerk / advies.

 

Nu is het per hond ook nog verschillend mbt intensiteit van verzorgen (vacht mix of ras / wel of niet gecastreerd / leeftijd ect), maar per baas ook nog verschillend mbt wensen (vachtlengte / model / tijdgebrek verzorging / levensstijl hond bv veel zwemmen ect) en een combinatie van deze punten kunnen weer afwijkende adviezen geven dan standaard.

 

Wat voor u hond geschikt is leg ik allemaal uit tijdens de intake en u krijgt het behandelplan uiteraard mee. Er zijn geschikte materialen en producten te koop.

Wenst u met u hond samen eea te willen oefenen dan kan dit dmv een workshop.

 

In de trimsalon zal naast de passende borstel en/of kam per vachtsoort ook nog de juiste trimtechniek toegepast worden icm hoge kwaliteit producten en de geschikte trimmaterialen. Denk aan meerdere soorten professionele tondeuses inclusief een variatie aan verschillende scheerkoppen (lengte), ook zijn er meerdere soorten professionele scharen aanwezig en niet te vergeten de professionele fohns en waterblazers.

 

Zal verder niet in detail treden maar om het verblijf van de hond zo aangenaam mogelijk te maken en zo efficient mogelijk te werken zijn er nog veel meer producten, materialen en technieken beschikbaar. Dit betekend dat bijscholen en investeren altijd belangrijk blijven.

De poster hieronder hangt ook bij mij in de trimsalon en ik heb diverse folders beschikbaar.

bottom of page