top of page

PRIJSLIJST 2017 (inclusief 21% BTW)

Zie schema hieronder met vanaf prijzen per vachtsoort, formaat, gewicht en trimtechniek. 

Er kunnen meerdere factoren van invloed waardoor de complete trimbehandeling langer kan duren dan gemiddeld zoals = 

formaat (vanaf schoft gemeten), (over)gewicht, vachttype (lang/kort haar maar ook dik/dun haar), paar/veel klitten en/of vilt, aanwezige parasieten = ontsmetten hond + salon omgeving, gedrag van de hond (wel/niet gesocialiseerd met vachtverzorging), wel/niet gecastreerd. Al deze factoren zijn al van belang of een trimbehandeling langer duurt of niet, bij ontklitten, vachtbesparend inkorten en/of vilt kort scheren is het risico nog groter (door achterstallig onderhoud) dat er met de schaar en/of tondeuse de huid beschadigd kan worden en om dit zoveel als mogelijk uit te sluiten zal er extra voorzichtig gewerkt moeten worden en dit kost automatisch (nog) meer tijd.

 

U kunt wel meerwerk voorkomen door oa de advies frequentie voor de complete trimbehandelingen aan te houden icm voldoende op de juiste wijze thuis vachtonderhoud te verzorgen (u krijgt behandeladvies), u hond thuis positief te socialiseren met borstelen / aanraken, dan betaald u meestal nooit meer als de genoemde vanaf prijs hieronder. 

 

Ik werk in alle rust met 1 op 1 afspraken zodat ik alleen tijd en aandacht voor u en u hond heb (u mag erbij blijven indien wenselijk). 

Er wordt gewerkt met professionele technieken, kwaliteit producten en hoogwaardige materialen. Tussendoor krijgt de hond een (aantal) kleine pauze moment(en) met bakje water en hondenkoekjes.

Na iedere afspraak worden alle gebruikte materialen en omgeving gereinigd, gaan de handdoeken / badjas / tafelmat / benchkleed in de wasmachine + droger zodat alles weer fris is voor de volgende klant. 

U mag bij de trimbehandeling aanwezig blijven (1 persoon) maar mocht de hond te onrustig blijven dan kan er soms gevraagd worden om toch even weg te gaan en na x tijd weer terug te komen. Uiteindelijk kan het dan weer in prijs schelen omdat de hond minder afgeleid is.

 

Prijslijst met onderverdeling in vachtsoort, trimtechniek en formaat + gewicht hond

Belangrijk om tijdig de afspraak voor de complete trimbehandelingen in te plannen. Neemt u kort van te voren contact op om een complete trimbehandeling in te plannen is de kans groot dat er geen plek meer is en als de hond dan al (beginnende of zelfs erge) klitten heeft zal het in de wachtperiode snel verder verergeren van de hoeveelheid klitten.

Wachttijd is gemiddeld 2 weken maar kan in hoogseizoen (voorjaar + najaar / rondom schoolvakanties + feestdagen) wel verdubbelen. Vandaar dat er bij het ophalen van de hond altijd geadviseerd wordt gelijk een nieuwe afspraak in te plannen. 

Als u zelf wenst te wachten met inplannen en tzt belt voor zsm een afspraak dan kunt u altijd op de reservelijst geplaatst worden voor als er toch ineens ergens in de agenda een plekje vrij is gekomen, dit geeft alleen geen garanties helaas.

Mocht u verder rond bellen laat u mij dit dan wel zsm weten als u elders op een eerder moment een afspraak heeft gemaakt? DANK!

 

Spoed trimbehandelingen (in de avond en/of in het weekend) zijn alleen mogelijk dmv uurtarief en ruimte in de agenda (vol = vol). 

Starttarief (zijnde het eerste uur) is 40,- euro vervolgens betaald u 10 euro per kwartier. 

 

Om de prijs schema's mbt uw eigen hond goed in te schatten is het verstandig om onderstaande linken eerst door te lezen zodat u weet in welke vachtsoort categorie u hond valt = 

 

Zie info over vachtsoorten.

Zie info over trimtechieken.

Zie info over behandelingen.

 

Uitleg formaat categorie schofthoogte (is hoogte vanaf rug bovenaan de schouderbladen naar beneden gemeten)

icm gewicht van de hond = (over-)gewicht is leidend over schofthoogte omdat deze honden moeilijker stil kunnen staan.

 

S = Tot 35 cm en 10 kg

M = 35 - 45 cm en 10 - 15 kg 

L = 45 - 55 cm en 15 - 25 kg

XL = Boven 25 kg en boven 55 cm

 

Er wordt altijd kosteloos een uur extra ingepland bij de gemiddelde tijdsduur ivm incheck/uitcheck tijd, na wassen en handdoek droog maken van de hond alvast tussendoor bad schoonmaken + na droog blazen, borstelen en kammen gelijk alles globaal aanvegen =

dit soort momenten zijn voor de hond dan tussendoor kleine pauzes met een bakje water en hondenkoekjes.

Ontwollen bij vachtsoort glad/korthaar =

S = vanaf 30 euro

M = vanaf 40 euro 

L = vanaf 50 euro

XL = in overleg / zien van de hond is noodzakelijk (alleen op uurtarief  / duur vanaf 1,5 uur) *

Ontwollen bij vachtsoort stokhaar kort en (half) langhaar =

S = vanaf 40 euro 

M = vanaf 50 euro 

L = vanaf 60 euro 

XL = in overleg / zien van de hond is noodzakelijk (alleen op uurtarief  / duur vanaf 2 uur) *

Ontwollen bij vachtsoort (half)langhaar veel wol =

S = vanaf 50 euro 

M = vanaf 60 euro 

L = vanaf 70 euro

XL = in overleg / zien van de hond is noodzakelijk (alleen op uurtarief  / duur vanaf 2,5 uur) *

 

Knippen, efileren en/of scheer techniek bij vachtsoort (half)langhaar weinig wol = 

S = vanaf 50 euro 

M = vanaf 60 euro 

L = vanaf 70 euro 

XL = in overleg / zien van de hond is noodzakelijk (alleen op uurtarief  / duur vanaf 2,5 uur) *

Knippen, efileren en/of scheer techniek bij vachtsoort (half)langhaar krulvacht =

 

S = vanaf 50 euro 

M = vanaf 60 euro 

L = vanaf 70 euro 

XL = in overleg / zien van de hond is noodzakelijk (alleen op uurtarief  / duur vanaf 2,5 uur) * 

* Tenzij minimaal ieder kwartaal een afspraak (ingepland en nagekomen) dan is er een vanaf prijs mogelijk om af te spreken =

veel voordeliger op jaarbasis. Vraag aub naar de mogelijkheden, ook icm tussentijdse halve trimbehandelingen!

U kunt altijd een tussentijdse halve trimbehandeling afwisselen met een complete trimbehandeling om zo vachtlengte te sparen maar ook kosten. De enige voorwaarde is wel dat er minimaal 1x per kwartaal een afspraak moet staan in de agenda EN de hond moet thuis de bijbehorende vachtverzorging krijgen om veel klitten en/of vilt en/of veel onderwol te voorkomen.

Is dit niet het geval dan wordt het bij het brengen voor een tussentijdse behandeling en/of deelbehandeling automatisch een complete trimbehandeling aangezien ik niet om het extra werk heen kan werken.

Originele plukvachten worden helaas NIET meer gedaan ivm te zware belasting voor mijn gewrichten.

Uiteraard kan ik u doorverwijzen naar een deskundige collega. Als de plukhond een castratenvacht heeft of om bv medische redenen niet meer geplukt kan worden, een senior hond is waar de vacht steeds vaster gaat zitten of al in het verleden geknipt en/of geschoren is geweest dan kan ik deze vacht natuurlijk wel behandelen voor u. Voor de prijs indicatie kijkt u dan bij =

Knippen, efileren en/of scheer techniek bij vachtsoort (half)langhaar weinig wol.

 

 

bottom of page